2011 m. balandžio 16 d., šeštadienis

Kas ta aiškiaregystė?

Aiškiaregystė – tai vienas iš astralinio pasaulio reiškinių. Bet kuris fizinis pojūtis turi atitikmenį astraliniame pasaulyje, kuris yra atviras virpesiams, neužčiuopiamiems fizinių organų. Astraliniai jutimai priima šiuos virpesius, išverčia į fizinių jutimų kalbą ir perduoda sąmonei. Tokiu būdu astralinis regėjimas suteikia galimybę gauti astralinius virpesius dideliais atstumais, priimti juos per kietus daiktus, matyti eteryje minties formas ir panašiai. Astralinė klausa sudaro galimybę priimti astralinio garso virpesius dideliais atstumais tiek erdvėje, tiek laike, kadangi subtilieji virpesiai egzistuoja ilgai po savo atsiradimo. Kitiems astraliniams pojūčiams tinka ta pati taisyklė – visi jie yra fizinių pojūčių tęsinys.
Astralinius pojūčius turi visi žmonės, bet palyginus nedaug kas išugdo juos tiek, kad sąmoningai naudotųsi. Kai kam atsitiktinai blyksteri astralinis matymas, bet jie nesuvokia įspūdžių šaltinio, žinodami tik tiek, jog “kažkas atsirado smegenyse” ir dažnai stengdamiesi atsikratyti tokio įspūdžio kaip nereikalingų fantazijų. Pabundantys astraliniam regėjimui žmonės paprastai irgi sutrinka, nepasitiki savo pojūčiais, kaip vaikas, pradedantis gauti ir traktuoti savo įspūdžius apie išorinį pasaulį. Gaudamas garsinius ir regimuosius įspūdžius ir kombinuodamas juos su tuo, kas paliečiama, vaikas turi išmokti nustatyti atstumus, sukurti reljefą ir perspektyvą. Psichiniame pasaulyje pabundanti sąmonė turi nueiti tą pačią patirtį. Dėl to ir kyla sumišimas, nepatenkinami pirmųjų įspūdžių rezultatai.

2011 m. balandžio 9 d., šeštadienis

Apie mane

Parašysiu apie save. Magija domiuosi nuo 7 metu. Tas susidomėjimas kilo karta pažiūrėjus ,,Charmed" serialą. Man pamenu jis labai patiko ir nuo tada susidomėjau magija. Bandžiau daugybę būrimo formų. Dabar gilinuosi į aiškiaregystę ir ateities spėjimą. Buriu taro ir paprastomis lošimo kortomis,kauliukais bei švytuokle.Jei kam įdomu parašykit man. Mielai nemokamai išbursiu. Juk tai man ir gera praktika. Tik prašyčiau būtinai informuot apie pranašystės patikimumą per paštą. Laukiu jūsų laiškų :)

Apie švytuokles

Visais amžiais išminčiai, gydytojai ir orakulai, astrologai ir pranašautojai naudojosi ant plono siūlo arba grandinėlės pakabintaismetalo ar kitos medžiagos svareliais, vadinamais švytuoklėmis arba svambalais.
Rašytiniai šaltiniai mini, kad Kinijos imperatoriai prieš 6 tūkstančius metų visur nešiojosi svambalą ir naudodavosi juo priimdami svarbius sprendimus. Švytuoklės buvo rastos ir faraonų sarkofaguose. Manoma, kad į senovės Egiptą jos pateko iš Indijos, o iš Egipto - į Graikiją. Senovės Graikijos mokyklose, kur viena iš pagrindinių disciplinų buvo medicina, taip pat buvo mokoma naudoti ir švytuoklę. Iš Graikijos švytuoklė vėliau pateko į Romą, iš ten ji pasiekė Vakarų Europą. Čia atsakymų dažniausiai buvo ieškoma ant siūlo pakabinus žiedą.
XIII a. pradžioje krikščionių bažnyčia išleido įstatymus, draudžiančius platinti švytuoklės naudojimo taisykles ir gaunamas pranašingas žinias. Švytuoklė buvo pamažu lyg pamiršta. Tik XVIII a. pabaigoje ji vėl išnaujo "atgimė". 

Puslapio peržiūrų praėjusį mėnesį